Meteen naar de content

✅ Beoordeeld met een 4.7 uit 5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gratis verzending vanaf €50,-!

Gratis verzending in Zoetermeer!

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

✅ Koop nu en betaal later met Klarna!

Vragen?

Saevus Water

Toegang tot drinkwater is de basis onder een gezond en productief bestaan. Hoe gewoon is het voor ons geworden dat er (schoon)drinkwater uit de kraan komt waarmee jij onze shakes maakt? Schoon drinkwater is sinds 2010 zelfs een mensenrecht, maar voor 785.000.000 mensen is het een dagtaak om aan veilig water te komen. Dat is 1 op de 10 mensen op aarde!

Met name vrouwen en kinderen zijn veel tijd kwijt aan het verzamelen van water, wat vaak ook nog vervuild is. Zij kunnen dan niet naar school of aan het werk en zitten zo gevangen in de armoedeval. 

Niet alleen een tekort aan water is het probleem. Naar schatting sterven jaarlijks 485.000 mensen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitatie. Dat zijn ruim 1300 mensen per dag en met name kinderen. Verschrikkelijk toch?

Water is de basis, voor jou als mens maar ook als sporter en gebruiker van onze sport voedingssupplementen. Voor ons dus niet meer dan normaal dat we ons hard maken voor de mensen wereldwijd die deze basis niet kennen. Schoon drinkwater en zuivere sport voedingssupplementen voor IEDEREEN, dat is onze missie en daarom doneer jij (wij) bij elk gekocht product van Saevus Nutrition minimaal 1000 liter schoon drinkwater. Zo zorgen wij er samen voor dat iedereen toegang krijgt tot deze basis behoefte! 

Saevus Nutrition investeert samen met Made Blue in waterprojecten in landen waar dat hard nodig is. Dat doen we  op een ondernemende en transparante manier. Wij doneren niet alleen water, Made Blue investeert in waterprojecten die bruikbaar blijven over minstens 10 jaar. Water punten worden niet alleen gebouwd, de bevolking word geleerd hoe deze onderhouden blijven. Ook leren ze op een ondernemende manier dit uit te breiden en de noodzaak van (schoon)drinkwater te communiceren naar lokale overheid. Zo weten we zeker dat wij impact maken op de lange termijn. Voor vragen over onze waterprojecten kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via e-mail of whatsapp en leggen wij het met liefde uit! 

Shake je met ons mee?

#sharewater


 

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Beoordeeld met een 4.7 uit 5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending vanaf €50,-

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Vóór 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Koop nu en betaal later met Klarna!