Meteen naar de content

GRATIS verzending

Koop nu en betaal achteraf.

Vragen?

Saevus Water

Toegang tot drinkwater is de basis onder een gezond en productief bestaan. Hoe gewoon is het voor ons geworden dat er (schoon)drinkwater uit de kraan komt waarmee jij onze shakes maakt? Schoon drinkwater is sinds 2010 zelfs een mensenrecht, maar voor 785.000.000 mensen is het een dagtaak om aan veilig water te komen. Dat is 1 op de 10 mensen op aarde!

Met name vrouwen en kinderen zijn veel tijd kwijt aan het verzamelen van water, wat vaak ook nog vervuild is. Zij kunnen dan niet naar school of aan het werk en zitten zo gevangen in de armoedeval. 

Niet alleen een tekort aan water is het probleem. Naar schatting sterven jaarlijks 485.000 mensen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitatie. Dat zijn ruim 1300 mensen per dag en met name kinderen. Verschrikkelijk toch?

Water is de basis, voor jou als mens maar ook als sporter en gebruiker van onze sport voedingssupplementen. Voor ons dus niet meer dan normaal dat we ons hard maken voor de mensen wereldwijd die deze basis niet kennen. Schoon drinkwater en zuivere sport voedingssupplementen voor IEDEREEN, dat is onze missie en daarom doneer jij (wij) bij elk gekocht product van Saevus Nutrition minimaal 1000 liter schoon drinkwater. Zo zorgen wij er samen voor dat iedereen toegang krijgt tot deze basis behoefte! 

Saevus Nutrition investeert samen met Made Blue in waterprojecten in landen waar dat hard nodig is. Dat doen we  op een ondernemende en transparante manier. Wij doneren niet alleen water, Made Blue investeert in waterprojecten die bruikbaar blijven over minstens 10 jaar. Water punten worden niet alleen gebouwd, de bevolking word geleerd hoe deze onderhouden blijven. Ook leren ze op een ondernemende manier dit uit te breiden en de noodzaak van (schoon)drinkwater te communiceren naar lokale overheid. Zo weten we zeker dat wij impact maken op de lange termijn. Voor vragen over onze waterprojecten kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via e-mail of whatsapp en leggen wij het met liefde uit! 

Shake je met ons mee?

#sharewater


 

Wat zeggen klanten op Trustpilot?

Na jarenlang pre workout te hebben gebruikt van een ander merk, besloot ik om de Green Active Pre-Workout (Lemon) te proberen. En ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. De structuur is veel fijner, de smaak is heerlijk en het product levert wat je ervan verwacht. In combinatie met de gedachten dat het 100% plantaardig is en geen cafeïne bevat, heeft mij doen besluiten dat ik geen andere pre workout meer wil.

Deze Whey Water is echt top! Ik werd altijd erg misselijk van de melkachtige Shake en dronk deze altijd met tegen zin. Nu ik dit product heb gevonden drink ik graag na het trainen me Shake. Ook stinkt dit niet als je het vergeten bent je beker uit te spoelen. Water, poeder, even kort shaken, even laten rusten en drinken maar.

Topproduct en topservice. Whey water apple/cherry drink je heerlijk weg. Potten persoonlijk afgeleverd op tijdstip en locatie van mijn keuze. Direct goede adviezen omtrent voeding en trainingen. Top!!

Wat een top product, makkelijk weg te drinken en is net limonade siroop de eiwitten werken goed en je kan er zelfs erg creatief mee worden in de zomer. Raad het bij iedereen aan en blijf het zeker bestellen.

Hartstikke netjes en snel geleverd en wat een geweldig product

Whey Water Apple/cherry gekocht en dit is echt top. Vind de eiwitshakes altijd zo zwaar op de maag, dit is een heerlijk fris alternatief!

Zeker een aanrader, en kom zeker terug als die op is!

Lekkere shakes, ik wordt hier niet misselijk van. Smaakt net naar siroop, volledig in water oplosbaar. Ik hou er van!

Super snelle levering en hele fijne producten! Ik heb onlangs de Energize Recovery combi aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over.

Nog nooit zo’n snelle levering gehad! Top service met top producten. Veel beter en lekkerder in vergelijking met dergelijke merken. Ik ben fan!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending vanaf €50,-

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending in Zoetermeer!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Beoordeeld met een 4.8/5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️