Meteen naar de content

GRATIS verzending

Koop nu en betaal achteraf.

Vragen?

FAQ

Bekijk de meeste gestelde vragen hier!

Betaling

Op deze website kan je betalen met iDeal, Paypal, Bancontact, Credit Card of Klarna After Pay.

Bezorging

Jazeker. Wij bezorgen in heel Nederland en in België. Voor bestellingen in België onder de €100,-, rekenen wij €8,95 bezorgkosten. Bestelling boven de €80,- in België worden gratis thuis bezorgd. 

Voor bestellingen in Nederland onder de €50,- rekenen wij €5,95 bezorgkosten. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis! Ook bezorgen wij in heel Zoetermeer gratis, ongeacht het order bedrag! Voor bestellingen in België onder de €80,- rekenen wij €8,95 bezorgkosten. Bestellingen boven de €80,- bezorgen wij in België gratis.

Alle producten zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 uur besteld (ma-do), dezelfde werkdag verzonden. Vaak de volgende dag in huis!

Door middel van onze samenwerking met Post NL kunnen wij duurzaam bezorgen. Post NL kan op dit moment nog niet volledig CO2 neutraal bezorgen maar beloofd tot die tijd alle CO2 te compenseren om onder aan de streep op nul uit te komen. Daar werkt Saevus Nutrition graag mee samen!

Zodra jou pakket verzonden is ontvang je een verzendbevestiging met daarin een link om je pakket te volgen (track & trace). Als je deze nog niet ontvangen heb, is jou bestelling nog niet verzonden.

Feedback

Dat horen we heel graag en nemen dit uiterst serieus, wil je alsjeblieft een contact formulier invullen? Dan berichten wij je binnen 48h terug!

Retourneren

Absoluut, wegens hygiëne zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden die je hier kunt vinden.

Saevus Water

Bij elke bestelling ontvang je van ons een bewijs met de hoeveelheid water die dankzij jou hulp is gedoneerd! Echt, wij waarderen je bestelling enorm.

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending vanaf €50,-

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending in Zoetermeer!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Beoordeeld met een 4.8/5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️