Meteen naar de content

GRATIS verzending

Koop nu en betaal achteraf.

Vragen?

Over ons

 

  

 

Saevus Nutrition is in 2022 opgericht door twee gepassioneerde krachtsporters, beiden met een uitgebreide geschiedenis binnen de sportindustrie. Na jaren van onderzoek en gebruik van verschillende supplementen ontdekten ze dat de huidige markt van sportvoeding rommelig en vaak misleidend is. Met dit in gedachten wilden ze een merk creëren dat alles zou vereenvoudigen, waardoor het voor iedereen gemakkelijk zou zijn om toegang te krijgen tot hoogwaardige producten zonder enige verwarring. Het doel van Saevus Nutrition is om eerlijke informatie en voorlichting te geven over sportvoeding en om mensen ter wereld te helpen en te inspireren hun fitnessdoelen te bereiken.
 
Saevus Nutrition ontwikkelde als een van de eerste een stimulantvrije pre-workout die de prestaties verbetert zonder gebruik van cafeïne. Beter bekend als de Green Active Pre-Workout, was het de eerste stap naar een nu complete lijn voedingssupplementen. Een reeks producten, zonder nare bijwerkingen, die de basis vormen voor fysiek herstel, onderhoud en groei voor iedereen die bewust bezig is met zijn gezondheid én omkijkt naar de wereld om zich heen.

 

Saevus Nutrition staat namelijk voor meer dan alleen gezonde work-outs. Bewust leven houdt immers niet op bij onszelf. Wij maken uitsluitend gebruik van de fijnste en meest kwalitatieve grondstoffen. Ook garanderen wij een verantwoord productieproces, recyclebare verpakkingen en duurzame bezorging. Door iedere aankoop wordt bovendien schoon drinkwater beschikbaar gesteld in ontwikkelingslanden. Saevus Water

 

Saevus Nutrition gaat verder waar anderen genoegen nemen. We hebben net zo lang gezocht tot we de perfecte samenstelling vonden. We delen onze passie graag met iedereen, omdat we overtuigd zijn van de werking van onze producten. Bij ieder product vermelden we duidelijk de samenstelling en ingrediënten, zodat er geen twijfel is over waarmee je jouw lichaam voedt.

 

Als sporters willen we morgen altijd beter zijn dan vandaag, sterkere prestaties leveren en goed voor onszelf zorgen. Als jij ons helpt jezelf en de wereld te verbeteren, regelen wij de rest.

 

Founder - Curtis Fikenscher 

Wat zeggen klanten op Trustpilot?

Na jarenlang pre workout te hebben gebruikt van een ander merk, besloot ik om de Green Active Pre-Workout (Lemon) te proberen. En ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. De structuur is veel fijner, de smaak is heerlijk en het product levert wat je ervan verwacht. In combinatie met de gedachten dat het 100% plantaardig is en geen cafeïne bevat, heeft mij doen besluiten dat ik geen andere pre workout meer wil.

Deze Whey Water is echt top! Ik werd altijd erg misselijk van de melkachtige Shake en dronk deze altijd met tegen zin. Nu ik dit product heb gevonden drink ik graag na het trainen me Shake. Ook stinkt dit niet als je het vergeten bent je beker uit te spoelen. Water, poeder, even kort shaken, even laten rusten en drinken maar.

Topproduct en topservice. Whey water apple/cherry drink je heerlijk weg. Potten persoonlijk afgeleverd op tijdstip en locatie van mijn keuze. Direct goede adviezen omtrent voeding en trainingen. Top!!

Wat een top product, makkelijk weg te drinken en is net limonade siroop de eiwitten werken goed en je kan er zelfs erg creatief mee worden in de zomer. Raad het bij iedereen aan en blijf het zeker bestellen.

Hartstikke netjes en snel geleverd en wat een geweldig product

Whey Water Apple/cherry gekocht en dit is echt top. Vind de eiwitshakes altijd zo zwaar op de maag, dit is een heerlijk fris alternatief!

Zeker een aanrader, en kom zeker terug als die op is!

Lekkere shakes, ik wordt hier niet misselijk van. Smaakt net naar siroop, volledig in water oplosbaar. Ik hou er van!

Super snelle levering en hele fijne producten! Ik heb onlangs de Energize Recovery combi aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over.

Nog nooit zo’n snelle levering gehad! Top service met top producten. Veel beter en lekkerder in vergelijking met dergelijke merken. Ik ben fan!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending vanaf €50,-

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending in Zoetermeer!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Beoordeeld met een 4.8/5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️