Meteen naar de content

Beoordeeld met een 4.8 uit 5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Koop nu en betaal achteraf met Klarna!

Vragen?

Personal Training

Gepassioneerd om jou doelen te helpen bereiken. Dat doen we op motiverende, inspirerende en vaak ook (positief) confronterende manier. Buiten jouw comfortzone is waar jou grootste groei ligt, dat weten we bij Saevus Nutrition als geen ander. Als eigenaar van Saevus Nutrition biedt jarenlang onderzoek naar de juiste suppletie nu de uitkomst om jou van het juiste advies te kunnen voorzien. In combinatie met 15 jaar fitness ervaring en de interesse in het creëren van de juiste mindset bezit ik meer dan alleen de basis om jouw leven naar een volgend niveau te tillen. Zowel fysiek als mentaal weet ik precies hoe ik jou begeleiden moet. Behaalde diploma's en certificaten in dit vakgebied zijn het bewijs van een intrinsieke motivatie om dagelijks het uiterste uit mij zelf te halen. Denk hierbij aan Fitvak A, Sport & Voedingsleer, Gedragspsychologie en Stress & Burnout. 

Op onze schitterende locatie in Den Haag bij Health & Fit op de Werf vindt je het volgende terug : 

  • Modernste fitness apparatuur van Matrix
  • Mooiste en modernste sportschool van Nederland
  • Gratis parkeren
  • Kleedkamers / toiletten / sauna 
  • Mogelijkheid tot Body Analyses 

 

Ik begrijp als geen ander dat het een drempel voor je kan zijn om deze stap te zetten, maar geloof me, binnen no-time raak je alleen maar harder gemotiveerd als je ziet hoe het je leven positief gaan beïnvloeden. 

Eerst maar even vrijblijvend kennis maken met elkaar?

Vul ons contactformulier in met je wensen en ontvang een GRATIS intake & Body Analyse t.w.v. €75,-! Contact opnemen.

Spreek ik je snel?

 

 

Wat zeggen klanten op Trustpilot?

Na jarenlang pre workout te hebben gebruikt van een ander merk, besloot ik om de Green Active Pre-Workout (Lemon) te proberen. En ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. De structuur is veel fijner, de smaak is heerlijk en het product levert wat je ervan verwacht. In combinatie met de gedachten dat het 100% plantaardig is en geen cafeïne bevat, heeft mij doen besluiten dat ik geen andere pre workout meer wil.

Deze Whey Water is echt top! Ik werd altijd erg misselijk van de melkachtige Shake en dronk deze altijd met tegen zin. Nu ik dit product heb gevonden drink ik graag na het trainen me Shake. Ook stinkt dit niet als je het vergeten bent je beker uit te spoelen. Water, poeder, even kort shaken, even laten rusten en drinken maar.

Topproduct en topservice. Whey water apple/cherry drink je heerlijk weg. Potten persoonlijk afgeleverd op tijdstip en locatie van mijn keuze. Direct goede adviezen omtrent voeding en trainingen. Top!!

Wat een top product, makkelijk weg te drinken en is net limonade siroop de eiwitten werken goed en je kan er zelfs erg creatief mee worden in de zomer. Raad het bij iedereen aan en blijf het zeker bestellen.

Hartstikke netjes en snel geleverd en wat een geweldig product

Whey Water Apple/cherry gekocht en dit is echt top. Vind de eiwitshakes altijd zo zwaar op de maag, dit is een heerlijk fris alternatief!

Zeker een aanrader, en kom zeker terug als die op is!

Lekkere shakes, ik wordt hier niet misselijk van. Smaakt net naar siroop, volledig in water oplosbaar. Ik hou er van!

Super snelle levering en hele fijne producten! Ik heb onlangs de Energize Recovery combi aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over.

Nog nooit zo’n snelle levering gehad! Top service met top producten. Veel beter en lekkerder in vergelijking met dergelijke merken. Ik ben fan!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending vanaf €50,-

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending in Zoetermeer!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Beoordeeld met een 4.8/5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️