Meteen naar de content

GRATIS verzending

Koop nu en betaal achteraf.

Vragen?

Personal Training

Dit is de plek waar passie en toewijding samenkomen om jouw doelen te behalen. Gedreven om jou op een motiverende, inspirerende en uitdagende wijze te begeleiden. Mijn aanpak omvat niet alleen fysieke begeleiding, maar ook het versterken van jouw mentale kracht en kennis over fitness en voeding. Van daaruit heb je alle fysieke en mentale tools die je nodig hebt voor een krachtig en energiek leven.
 

Op onze schitterende locatie in Den Haag bij Health & Fit op de Werf vindt je het volgende terug : 

  • Modernste fitness apparatuur van Matrix
  • Mooiste en modernste sportschool van Nederland
  • Gratis parkeren
  • Kleedkamers / toiletten / sauna 
  • Mogelijkheid tot Body Analyses 

 

Bij mij staat jouw welzijn centraal, inclusief jouw wensen, doelen en de uitdagingen die je tegenkomt. Met mijn begeleiding sta je er niet alleen voor. Waar anderen stoppen, ga ik verder. Wat is de ware drijfveer achter jouw doelen? Natuurlijk, een betere fysieke gezondheid is belangrijk, maar vaak schuilt er veel meer achter. Wil je bijvoorbeeld zonder rugklachten 's ochtends opstaan of moeiteloos je kinderen de trap op tillen zonder buiten adem te raken? Dat is waar het echt om draait, en samen gaan we op een plezierige manier deze doelen bereiken.
 
"One day or day one, you decide''

Vul ons contactformulier in met je wensen en ontvang een GRATIS intake & Body Analyse t.w.v. €75,-! Contact opnemen.

Prijslijst downloaden

Spreek ik je snel? - Curtis

 

 

Wat zeggen klanten op Trustpilot?

Na jarenlang pre workout te hebben gebruikt van een ander merk, besloot ik om de Green Active Pre-Workout (Lemon) te proberen. En ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. De structuur is veel fijner, de smaak is heerlijk en het product levert wat je ervan verwacht. In combinatie met de gedachten dat het 100% plantaardig is en geen cafeïne bevat, heeft mij doen besluiten dat ik geen andere pre workout meer wil.

Deze Whey Water is echt top! Ik werd altijd erg misselijk van de melkachtige Shake en dronk deze altijd met tegen zin. Nu ik dit product heb gevonden drink ik graag na het trainen me Shake. Ook stinkt dit niet als je het vergeten bent je beker uit te spoelen. Water, poeder, even kort shaken, even laten rusten en drinken maar.

Topproduct en topservice. Whey water apple/cherry drink je heerlijk weg. Potten persoonlijk afgeleverd op tijdstip en locatie van mijn keuze. Direct goede adviezen omtrent voeding en trainingen. Top!!

Wat een top product, makkelijk weg te drinken en is net limonade siroop de eiwitten werken goed en je kan er zelfs erg creatief mee worden in de zomer. Raad het bij iedereen aan en blijf het zeker bestellen.

Hartstikke netjes en snel geleverd en wat een geweldig product

Whey Water Apple/cherry gekocht en dit is echt top. Vind de eiwitshakes altijd zo zwaar op de maag, dit is een heerlijk fris alternatief!

Zeker een aanrader, en kom zeker terug als die op is!

Lekkere shakes, ik wordt hier niet misselijk van. Smaakt net naar siroop, volledig in water oplosbaar. Ik hou er van!

Super snelle levering en hele fijne producten! Ik heb onlangs de Energize Recovery combi aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over.

Nog nooit zo’n snelle levering gehad! Top service met top producten. Veel beter en lekkerder in vergelijking met dergelijke merken. Ik ben fan!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending vanaf €50,-

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Gratis verzending in Zoetermeer!

<img src=”saevusnutritionicoon.jpg” alt=”Saevus Nutrition Icoon Saevus Water”>

Beoordeeld met een 4.8/5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️